anjomaniha 0 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من ماژول jv news رو برای جوملا نصب کردم و توی موقعیت قرارش دادم حالا اخبار رو هم میاره ولی وقتی رو ادامه مطلب کلیک می کنم باز هم تمام اخبار و ماژول میاد و خبری رو که ادامه مطلبش رو زدم زیر همون ماژول باز میشه یعنی متن خبر به تنهای نمی یاد با چند ماژول دیگه هم امتحان کردم باز هم همینطوری بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام سئوی جوملا اگر فعاله غیرفعالش کنید و دوباره تست کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anjomaniha 0 ارسال شده در تیر 91 غیر فعال کردم باز هم مثل قبله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام تنظیمات ماژول را بررسی کنید . اگر باز هم نتیجه نگرفتید از 5 سربرگ اول تنظیمات یه اسکرین شات قرار بدید + دموی آنلاین ( آدرس سایت ) پستهای اسپم حذف شدند ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر