neo_zipbat 0 ارسال شده در تیر 91 واقعیتش جای این سوال رو تئ انجمن پیدا نکردم ولی اینجا می پرسم من جوملا رو نصب کردم و یه صفحه خوش آمد گویی با index.html برا سایت خوذم ساختم که اول اون رو نشون می ده ، یه تکست باکس هم واسه جست و جو اونجا گذاشتم ، حالا چطور اون جست و جو رو به search جوملا وصل کنم ؟ دومین سوال من چه طور می تونم تو همون صفحه index.html ماژول آخرین اخبار رو بزارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز شما باید با نوشتن قالب برای جوملا آشنا باشین. شما می فرمایید که یک فایل به نام index.html ساختید. خب این اصلا به جوملا ربط پیدا نمی کنه و نمی تونید اون تک باکس رو هم که دستی گذاشتید به search جوملا وصل کنید. شما باید قالب نویسی جولا رو یاد بگیرید بعد بقیه مطالب که چه جوری جستجو بزارید رو متوجه میشید. برای سوال دوم هم وقتی index.html گذاشتید انگار یه سایت استاتیک درست کردید و نمی تونید از ماژول های جوملا استفاده کنید.باز بر می گرده به قالب نویسی جوملا اگر یه قالب جوملا رو دانلود کنید و نصب کنید می تونید جستجو و آخرین اخبار رو از مدیریت جوملا بزارید . ولی اگر بخواهید خودتون قالب طراحی کنید و ماژول بزارید باید قالب نویسی جوملا بلد باشین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر