pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان. هر کار میکنم عکسها به صورت لینک نمیشن اون دکمههای + تو اون ماژولهای html پائین صفحهرو میگم. site :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 91 شما در ادیتور در ماژول اچ تی ام ال دستی بعد از انتخاب عکس + ها و زدن کلید لینک دار کردن ، لینک رو قرار دادید و جواب نداد؟ شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در تیر 91 به احتمال زیاد از ادیتورتون هست میتونید اون رو تغییر بدید و دوباره امتحان کنید اگه به html آشنایی دارید که خودتون دستی میتونید انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 به احتمال زیاد از ادیتورتون هست میتونید اون رو تغییر بدید و دوباره امتحان کنید اگه به html آشنایی دارید که خودتون دستی میتونید انجام بدید بله، خودم با html درستش کردم، ولی اشکال از کجاست؟ به طرف که نمیتونم بگم هر وقت خواستی به عکس لینک بدی ، بشین کد بنویس. مشکل از تداخل پلاگین هم نیست!!! :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای لینک دهی به تصاویر ، کافیه که روی تصویر یکبار کلیک کنید تا هم تصویر انتخاب بشه و هم دکمه درج لینک فعال بشه . بعد میتونید آدرس موردنظر رو وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای لینک دهی به تصاویر ، کافیه که روی تصویر یکبار کلیک کنید تا هم تصویر انتخاب بشه و هم دکمه درج لینک فعال بشه . بعد میتونید آدرس موردنظر رو وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): مهندس جان گرفتی مارو؟:001::exclamation: خوب فدات شم اگه میشد که همین کارو میکردم. واسه متن میشه ولی واسه عکس وقتی درج لینک رو میزنی هیچی به هیچی، انگار که هیچ eventواسش handleنشده باشه. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام اگه منظورت اون عکس های با علامت + در پایین صفحه هستش که باید بگم لینک دارند شما کش جوملات رو پاک کنی حل میشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 سلام اگه منظورت اون عکس های با علامت + در پایین صفحه هستش که باید بگم لینک دارند شما کش جوملات رو پاک کنی حل میشه یا علی سلام آقای دفاعی. خودم با استفاده ازhtml بهش لینک دادم با ادیتور جوملا نمیشه. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر