mojtaba_zandieh 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوستان به تازگی در سایتم کسی میخواد عضو بشه صفحه عضو گیری باز نمیشه یعنی همون صفحه ایجاد حساب و فقط صفحه سفید باز میشه این آدرس سایت: www.zaere-arafat.ir اینم آدرس ایجاد حساب سایت: http://www.zaere-arafat.ir/test/index.php?option=com_user&view=register یکی کمکم کنه چکار باید کنم کسی نیست کمکم کنه؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید آخرین تغییرات یا آخرین افزونه هایی که نصب کردید رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtaba_zandieh 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید آخرین تغییرات یا آخرین افزونه هایی که نصب کردید رو بررسی کنید موفق باشید با سلام و ممنون بابت جواب ولی چک کردم چیزه خاصی متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید باید چکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 سلام برسی کنید که بعد از دادن چه تغیراتی این مشکل بوجود اومد. یا قبل از اینکه این مشکل بوجود بیاد در سایت چه تغیراتی(مثلا نصب یا حذف افزونه...) انجام دادید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtaba_zandieh 0 ارسال شده در تیر 91 سلام برسی کنید که بعد از دادن چه تغیراتی این مشکل بوجود اومد. یا قبل از اینکه این مشکل بوجود بیاد در سایت چه تغیراتی(مثلا نصب یا حذف افزونه...) انجام دادید. موفق باشید با سلام. چک کردم فقط سیستم فرم ساز نصب کرده بودم اونم پاک کردم باز نشد... میشه برش گردونم به حالت اول؟امکانش هست؟ یا چجوری باید این کارو انجام بدم که درست بشه.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 سلام برسی کنید که شاید فرم ساز هنوز پاک نشده. برید توی دیتابیس سایتتون و از اونجا حذفش کنید. شاید بخواطر همین فرم سازی که نصب کردید باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر