M K 2 3 ارسال شده در تیر 91 سلام من قبلا که جوملا 1.5 بود از cutof استفاده میکردم اما برای جوملا 2.5 کار نمیده و نسخه جدید نداره . اما از افزونه مرتب سازی مطلب جومبنا خوشم اومده میشه بفرمایید اسمش چیه و لینک دانلودشو لطف کنید ؟ آیا خودکار تصاویر درون متن رو کوچک مینه ؟ :002: یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام کدام قسمت منظورتونه!؟ کدام افزونه منظورتونه !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در تیر 91 درود افزونه مرتب سازی مطلب جومینا افزونه مطلب صفحه اصلی مرتب سازی مطالب صفحه اصلی به صورت خبری یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام بله بنده این متن اتون رو خوندم در پست قبلی ولی... ! اگر منظورتون چینش مطالبی هست که در جومینا منتشر شده باید عرض کنم افزونه نیست دوست عزیز ، توسط خود ادیتور جوملا انجام شده... در این خصوص قبلا در انجمن بحث و راهنمایی کامل شده... اگر منظورتون رو متوجه نشده و چیز دیگریست لطفا با عکس نشون بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در تیر 91 سلام اگر p_cutoff دارید روی جوملا 1.5 نصب کنید تا کامل متوجه منظورم بشید یا نگاه کنید به : سایت خبری/ یا همین سایت جومینا خودتون! تمام مطالب در صفحه اصلی با یک اندازه نمایش داده میشوند ، تصاویر یک اندازه اند در صورتی که اصل تصویر مطلب ها با هم متفاوت است. یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kanoonreza 1 ارسال شده در مرداد 91 من هم چند وقته دنبال تزتیب بندی مطالب سایت به سبک بالا هستم چطوری باید اینکار رو بکنم لطفا توضیح بدید یا لینک بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز در جوملا 1.5 با یک پلاگین به نام cut-off به راحتی انجام میشد. اما در جوملا 2.5 قراره که دوستان راهنمایی کنند و من هم مثل شما منتظرم. یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 91 سلام به اون شکل من ندیدم ولی پلاگینی هست به نام:JA Typo Button برای ورژین 2.5 پیدا کنید و نصب کنید... دکمه ای در قسمت ادیتور اضافه میکنه که داخلش کادرهای مختنوع براتون میسازه ...در یاز معین خوب حالا میتونید موقع ارسال پست ههاتون مطالب رو درون کادر های ساخته شده قرار بدید که در یک سایز و یک شکل نمایش داده بشن داخل سایت... در ضمن برای دریافت پلاگینی که عرض کردم این ادرس دانلود: http://www.joomlart.com/forums/downloads.php?do=file&id=2866 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در مرداد 91 با تشکر از leksoz عزیز جناب فرحزادیان نمیخواهید پاسخ ما رو مرحمت کنید؟ یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز سایت های خبری که از ماژول استفاده میکنند برای نمایش خبرها شما میتونی از ماژول خبری گلوبال نیوز استفاده کنی خودش بطور خودکار تصویر خبر ها و مطالب رو به اندازه دلخواه شما در میاره! این تصویر از سایت بنده هست که استفاده کردم رنک پس زمینه هم انتخابش با خودتونه برای نسخه 2.5 هم موجود هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در مرداد 91 با سلام گلوبال نیوز یک کامپوننت است اما در صورت امکان من دنبال یک پلاگین هستم. چون در اون صورت باید نمایش مطلب در صفحه اصلی را ببندیم و ماژول رو منتشر کنیم ، که پلاگین این مشکلات رو نداره با تشکر از شما . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 بنده که با این روش هیچ مشکلی ندارم! صفحه اصلی هیچ مطلبی نمایش نمیده و فقط ماژول در صفحه اصلی فعاله باز هر طور شما سلاح میدونید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر