ghadiresf 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من ورژن اخر کامپوننت را نصب کردم روی سایتم که جوملا 2.5.6 هست ولی هر کاری مکنم که مجموعه ها را نمایش بده یا هر چیزی با این خطا مواجه میشم مشکل از کجاستError Displaying Layout (The Pages App does not support a "category" view. It should display static content only. Please use another app.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadiresf 0 ارسال شده در تیر 91 سلام سعنی کسی تو جومینا بلد نیست چیکار کنم خیلی کارم گیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف کامل و نصب مجدد و یا حذف کامل و نصب یک نسخه ی دیگر از این افزونه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadiresf 0 ارسال شده در تیر 91 حذف کردم چنتا نسخه نصب کردم بازم همین مشکل را داره مم نمیدونم مشکل از کجاست:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadiresf 0 ارسال شده در تیر 91 سلام کسی از بچه های انجمن نمیدونه چیکار بیاد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر