Ehssan_it 0 ارسال شده در تیر 91 سلام چند روز پیش یه بنده خدایی گفت : داشتم یه سری تغییرات توی سایت میدادم که اصلا سایت بالا نیومد دیگه حالا از شما تقاضا مندم به این مشکل ما هم رسیدگی کنید من خودم هر موقع با این مشکل اوایل کار روبرو می شدم مجبور میشدم دوباره نصب کنم ( خودم هم تو جوملا وارد نیستم ) این یک سایت فرهنگیه که قراره اول ماه رمضون افتتاح بشه www.anees.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در تیر 91 دوست عزيز اگر افزونه اي رو نصب ميكردن برن از داخل كنترل پنل حذفش كنن. مثلا Rokgzipper رو اگه كسي تو برحي هاست ها نصب كنه نه سايت و نه مديريت جوملا بالا نمياد. شايد هم featured article رو ميخواستن تغيير بدن كه اشتباهي هيچ article رو انتخاب نكردن. من خودم يك دفعه اين اشتباهو كردم ارور 404 ميداد. اگر بگين تغييراتي كه در سايتشون دادن در چه حدي بوده بهتر ميشه رهانمايي كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام یه بک آپ بگیرید نسخه خام رو تو هاست اکسترکت کنید و پوشه اینستالیشن رو حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر