hamid80 0 ارسال شده در تیر 91 سلا م من از کامپونت فرم ساز پیشرفته جومینا استفاده می کنم می خواهم فرم درست کنم چند تا فیلد در کنار هم قرار بگیره نه تا فیلد هست که از شماره یک تا نه نوشتم کد ها {yek:caption} {yek:body}{yek:validation} {yek:description} {dow:caption} (*) {dow:body}{dow:validation} {dow:description} {seh:caption} {seh:body}{seh:validation} {seh:description} {cha:caption} {cha:body}{cha:validation} {cha:description} {pan:caption} {pan:body}{pan:validation} {pan:description} {shi:caption} {shi:body}{shi:validation} {shi:description} {haft:caption} {haft:body}{haft:validation} {haft:description} {ninie:caption} {ninie:body}{ninie:validation} {ninie:description} من کد مربوط به هر فیلد را برداشتم درست نشد ممنون می شوم کمک بکنید برای کنار هم گذاشتین این فیلد ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در تیر 91 یک سوال در مورد کامپونت اراس فرم داشتم من قصد تهیه یک فرم دارم یک مشکلی که دارم میخواهم چند تا فیلد در کنار هم قرار بدم ولی متاسفانه موفق نمی شوم در حال حاظر فرم این طوری هست قصد دارم به شکل زیر در بیارمش {yek:caption}{yek:body}{yek:validation}{yek:description} {dow:caption} (*){dow:body}{dow:validation}{dow:description} {seh:caption}{seh:body}{seh:validation}{seh:description} {cha:caption}{cha:body}{cha:validation}{cha:description} {pan:caption}{pan:body}{pan:validation}{pan:description} {shi:caption}{shi:body}{shi:validation}{shi:description} {haft:caption}{haft:body}{haft:validation}{haft:description} {ninie:caption}{ninie:body}{ninie:validation}{ninie:description} باید چی را بردارم من tr برداشتم ولی فاید نداشت میشه دوستان کمک بکنند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز لطفا دموی انلاین بگذارید تا کدها کامل بررسی بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر