arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 سلام وقت بخیر بنده پلاگین نوار ابزار جومینا رو جهت ایجاد بزرگنمایی مطلب دانلود و نصب کردم ... دو تا مشکل هست ... یکی اینکه علی رغم مخفی بودن گزینه برچسب ها آیکن اشتراک مطالب در شبکه های اجتماعی در مطلب باقی می مونه حتی همه ی گزینه های شبکه های اجتماعی رو هم روی مخفی قرار دادم اما تاثیری نداشت و آیکن اشتراک مطلب همچنان نمایش داده می شه ... نکته دوم اینکه آیکن پست الکترونیک رو روی نمایش قرار داده ام اما در مطلب نمایش داده نمی شود ... آیکن پرینت و پی دی اف نمایش داده می شود اما پست الکترونیک جهت ارسال به دوستان همچنان مخفی می ماند ... در ضمن کادر بندی این افزونه نیز مشکل داره ... بنده روی 3 قالب متفاوت تست کردم ... گزینه های سمت راست پایین تر از کادر کلی قرار می گیرند. اساتید و دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند با سپاس http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/alphatoolbar.html عزیزان بزرگوار اگر پلاگین دیگری مثل این یا کامل تر سراغ دارند لطفا معرفی بفرمایند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 با سلام لطفا در پست خصوصی سئوال نپرسید و لینک هم ندید ! مشکل از پلاگین نیست حتما در قالبتون و یا سایتتون افزونه ای دارید که کانفلیکت میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 با سلام لطفا در پست خصوصی سئوال نپرسید و لینک هم ندید ! مشکل از پلاگین نیست حتما در قالبتون و یا سایتتون افزونه ای دارید که کانفلیکت میکنه بنده در دو هاست با دو قالب متفاوت تست کردم ... در هر دو مشکل داشت ... در ضمن اگر کمی دقت بفرمایید حتی در تصویری که در جومینا برای ماژول منتشر کرده اید آیکن ها در کادر به درستی قرار نگرفته اند ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر