black-boy 0 ارسال شده در تیر 91 سلام می خواستم بدونم چه جوری می شه از جی ک.ئری در قالب استفاده کرد مثلا می شه از جی کوئری در منوها استفاده کرد مخصوصا منوهای بالا ؟:at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز بله میشه استفاده کرد شما باید توی فایل index مثل سی اس اس اونو فراخوانی کنید بعد کدتونو تو یه فایل مثلا style.js بنویسی و واسه کلاسهای منوتون کدنویسی کنید چند مثال و آموزش بسیار زیبا از استفاده جی کوری در منوها رو می تونید تو لینک زیر ببینید لینک آموزش موفق و پیروز باشید:002: توصیه می کنم اگه می خاین جی کوری یاد بگیرید این مرجع تصویری بسیار عالی هست آموزش جی کوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
black-boy 0 ارسال شده در تیر 91 تو اینا فراخونی نبود ؟ دستوری که بشه کد رو تو منو لحاظ کرد ؟ اینا اموزش خودشه ؟.. چه جوری تو جوملا باشه چیزی نبود .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز این کار به داشنن دانش HTML,CSS,PHP نیاز دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 همونطور که دوست خوبمون آقای کیانی فرمودن باید با HTML و CSS اشنا باشی بعد خود JQUERY رو از سایت دانلود می کنی و شیوه فراخانیش هم اینجوریه اول خود فایلی رو که دانلود کردی فراخوانی می کنید البته اگه می خوای کدها رو از بیرون فراخوانی کنی باید مثل کد اول بهش مسیر بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
black-boy 0 ارسال شده در تیر 91 خوب سوال من بیشتر اینه که مثلا ما منو ابشاری داریم .. خوب حالا کد فرا خونی می شه .. ایا بانک اطلاعاتی در خصوص دکمه ها و زیر منوها از بانک جوملا استفداه می کنه و یا فقط همون های که تو خود کدها است .. من از برنامه نویسی سر در می ارم .. فراخونی دانش خاصی نمی خواد کافیه کمی تو سایت ها دور بزنی ....این سوال من هست که از مجا دکمه ها تغذیه می شن؟ ------------------------- همیشه یه راهی برای دور زدن مشکلات هست :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر