maryam sabeghi 0 ارسال شده در تیر 91 سلام خسته نباشید . من میخوام توی فروشگاهم محصول بذارم و چند تا عکس هم براش آپلود کنم ولی هر کاری میکنم نمیشه و مجبورم از محصولات قبلی استفاده کنم و اونارو edit کنم ولی نمیخوام این کارو بکنم . کمکم کنید ممنون میشم ازتون.:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید جهت ایجاد محصول دقیقا به چه شکل عمل می کنید!؟ هنگام ایجاد محصول جدید چه خطایی دریافت می کنید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam sabeghi 0 ارسال شده در تیر 91 خوب میرم صفحه ی ایجاد یک محصول جدید بعد مشخصاتش رو میزنم بعد از cpanel عکسش رو آپلود میکنم بعدش آدرس اون عکس رو میام مینویسم بعد ذخیره که میکنم هیچی به هیچی همین:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam sabeghi 0 ارسال شده در تیر 91 چرا کسی جواب منو نمیدی بنی بشر؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 لطفا اسپم نکنید :@ بین 2 پست شما 1 ساعت 20 دقیقه فاصله است ! ابتدا محصولتون را با یک عکس ایجاد و ذخیره نمایید سپس در صفحه فهرست کالا یک ستون داره به نام رسانه و یا حالا هرچیز دیگه ای که معنی تصویر را میده ( ترجمه ها مختلف هست) سپس روی ان کلیک نموده و تصاویر را اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر