ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 سلام من از پلاگین SIGE استفاده میکنم در برخی از مطالب عکس که قرار میدم در فایرفاکس عکس نمایش داده نمیشه اما در اینترنت اکسپلورر بدون مشکل عکسها فراخوانی میشه کش فایرفاکس هم خالی کردم مشکل از مرورگر و کش هم نبود. البته در برخی از مطالب هم عکس ها در فایرفاکس بدون مشکل لود میشوند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام لطفا دمو آنلاین از مشکل... با قالب دیگری هم تست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 با سلام لطفا دمو آنلاین از مشکل... با قالب دیگری هم تست کنید موفق باشید سلام بفرمایید با قالب دیفالت جوملا الان تست کردم فرقی نداشت : /mirdamadgroup.com/en/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86 http://mirdamadgroup.com/en/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام در لینکی که قرار دادید 9 تصویر به نمایش گذاشته شده و هر 9 تا بدون مشکل نمایش داده می شه !!! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 با فایرفاکس؟ با مرورگرهای دیگه نمایش میده اما با فایرفاکس خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 بله با فایر فاکس البته فکر می کنم منظور شما وقتی هست که روی تصویر کلیک می کنید درسته؟ بنده الان روی تصویر شما کلیک کردم تصویر رو در سایز اصلی نشون نداد ! افزونه رو حذف و مجدد نصب کنید (احتمالا از افزونه اتون هست) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 بله با فایر فاکس البته فکر می کنم منظور شما وقتی هست که روی تصویر کلیک می کنید درسته؟ بنده الان روی تصویر شما کلیک کردم تصویر رو در سایز اصلی نشون نداد ! افزونه رو حذف و مجدد نصب کنید (احتمالا از افزونه اتون هست) موفق باشید سلام بله دیگه منظورم همینه وقتی کلیک میکنم در فایرفاکس نمایش نمیده اما در IE نمایش داده میشه. اینکارو کردم دوباره الان نصب کردم جل نشد. سطح دسترسی نیز 777 هست برای فایل و دایرکتوری ها موندم چرا تو IE میاد تو FF نمیاد...:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 1. امکان داره با افزونه ی دیگری تداخل داشته باشه که باید افزونه ها رو یک به یک چک کنید 2. با افزونه های دیگر در این خصوص هم این مشکل رو دارید؟ (افزونه ی دیگری رو هم تست کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 1. امکان داره با افزونه ی دیگری تداخل داشته باشه که باید افزونه ها رو یک به یک چک کنید 2. با افزونه های دیگر در این خصوص هم این مشکل رو دارید؟ (افزونه ی دیگری رو هم تست کنید) موفق باشید سلام خیر مشکلی وجود نداره فقط بنبنید همینطور که خودتون مشاهده کردید با IE مشکلی نداره همینطور در یک مطلب دیگه من عکس قرار دادم و مشکلی نبود. مثلا این لینکو ملاحظه بفرمایید : http://mirdamadgroup.com/fa/%DA%86%D8%B3%D8%A8-silex سلام با تغییر نام فایل ها مشکل حل شد.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر