kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام من می خوام عکسایی که در ادامه مطلب قرار می گیره داخل یک کادر بیفته البته بلدم عکس رو داخل یک کادر ساده بزارم ولی می خوام چند تا (( div )) تعریف کنم و کارهای بیشتری روش انجام بدم اما نمی دونم کجا باید تعریف بشه که فقط روی عکس تاثیر بزاره و روی متن تاثیری نداشته باشه. از پلاگین هم نمی خوام استفاده کنم . لطفاً راهنمائی کنید. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای اینکار میتونید برای فایل css قالبتون یک کلاس تعریف کنید بصورت زیر img.myclassname { border: 2px solid #000000; } در صورت تمایل میتوانید هر کد دیگری هم خواستید اضافه کنید بعد هر وقت میخواهید مطلبی درج کنید روی تصویرتون راست کلیک کنید و گزینه Insert/Edit Image را انتخاب کنید وارد سربرگ Appearance بشید و در قسمت class گزینه (value) را انتخاب کنید و بعد نام کلاسی را که تعریف کرده بودید بصورت myclassname وارد کنید دقت داشته باشید که تغییرات در ادیتور نمایش داده نمیشه باید پیش نمایش سایت را ببینید ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای اینکار میتونید برای فایل css قالبتون یک کلاس تعریف کنید بصورت زیر img.myclassname { border: 2px solid #000000; } در صورت تمایل میتوانید هر کد دیگری هم خواستید اضافه کنید بعد هر وقت میخواهید مطلبی درج کنید روی تصویرتون راست کلیک کنید و گزینه Insert/Edit Image را انتخاب کنید وارد سربرگ Appearance بشید و در قسمت class گزینه (value) را انتخاب کنید و بعد نام کلاسی را که تعریف کرده بودید بصورت myclassname وارد کنید دقت داشته باشید که تغییرات در ادیتور نمایش داده نمیشه باید پیش نمایش سایت را ببینید ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام تشکر می کنم بابت راهنمائی . من داخل سربرگ Appearance ، قسمت class ندارم . ادیتور سایت هم tinymce است . نمیشه تو کدها جوری تعریف کرد که دیگه نخواد هی ادیت کنیم و class تعریف کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام در تصویر بالا فیلد class مشخصه . ادیتور هم همون ادیتور پیشفرضه شما باید ابتدا گزینه value را انتخاب کنید تا اجازه تایپ دستی داشته باشید . نام کلاس وجود ندارد که بخواهید انتخاب کنید باید دستی وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام در تصویر بالا فیلد class مشخصه . ادیتور هم همون ادیتور پیشفرضه شما باید ابتدا گزینه value را انتخاب کنید تا اجازه تایپ دستی داشته باشید . نام کلاس وجود ندارد که بخواهید انتخاب کنید باید دستی وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با سلام تو جوملا 1.5 قسمت class دارم ولی تو جوملا 2.5 ندارم . تنظیم خاصی داره که فعال بشه . ادیتور سایت روی توسعه یافتس. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام تصویری که قرار دادم مربوط به جوملا 2.5 هستش و تنظیمات خاصی ندادم و همگی پیشفرضند فقط حالت ادیتور را روی توسعه یافته قرار دادم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام آقای صفر علی لطفا راهنمایی کنید چگونه حالت ادیتور رو روی توسعه یافته بزارم چون من هم گزینه کلاس رو ندارم با کمال تشکر:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به مسیر زیر برید مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت پلاگین ها بعد از طی مسیر بالا پلاگین زیر رو جهت ویرایش باز کنید: ویرایشگر - TinyMCE حالا در سمت چپ در تب " گزینه های پایه " عملکرد رو روی " توسعه یافته " تنظیم و نهایتا روی ذخیره کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 با کمال تشکر از آقای فرحزادیا عزیز این نکته رو اضافه کنم که برای فعال کردن کلاس باید از همون سمت چپ که آقای فرحزادیان فرمودند گزینه کلاس سی اس اس قالب رو روی بله قرار دهیم موفق و پیروز باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر