mahnaz 2 ارسال شده در تیر 91 سلام من قالب امیر کبیر یا همون Yougrids رو نصب کردم رنگ همه عکس های قالب رو تغیر دادم ولی بعضی جاها رنگ پس زمینه اش تغییر نکرده! نمی دونم که توی کدوم فایل سی اس اس دنبال کد رنگهاش بگردم و پیداشون کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 91 سلام من قالب امیر کبیر یا همون Yougrids رو نصب کردم رنگ همه عکس های قالب رو تغیر دادم ولی بعضی جاها رنگ پس زمینه اش تغییر نکرده! نمی دونم که توی کدوم فایل سی اس اس دنبال کد رنگهاش بگردم و پیداشون کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم سلام لطفا دمو آنلاین قرار دهید و بگید دقیقا کدوم رنگ ها رو میخواین عوض کنید شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahnaz 2 ارسال شده در تیر 91 من قالب رو تا این اندازه تونستم تغییر رنگ بندم البته این یکی از رنگبندی هایی است که برای این قالب درست کردم با اینکه تمام عکس های موجود در قالب رو تغییر دادم ولی هنوز بعضی جاهای قالب به رنگ خاکستری یا مشکی هست! این قسمت های خاکستری و مشکی رو چه جوری تغییر بدم؟ ببخشید عکس رو اشتباه گذاشتم عکسش اینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز شما باید دموی انلاین از سایتتون بزارید چون با عکس نمیشه نظری داد حتما باید کدها بررسی بشه با تشکر موفق و پیروز باشید.:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان . من رو لوکال دارم با جوملا 2.5 کار میکنم. هر کاری میکنم نمیتونم عکسای قالب امیر کبیر رو تعغیر بدم . تو قسمت tempelet/image عکساشو بر میدارم می برم تو فتوشاپ تعغیر میدم اما چیزی اعمال نمیشه . پسونداشم دقت میکنم تعغیر نکنه . ینی میتونه مشکل از کجا باشه .؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 وقتی قالب انلاین بالا بود روی بخشی از پس ضمینه راست کلیک و گزینه ی view background image رو بزنید حال عکس پس ضمینه و مسیرش رو خیلی راحت میبینید و میتئنید تغییر بدید... البته اگر طبق صحبت خودتون تصویر داره پس ضمینه ... به عنوان مثال روی همین انجمن بزنید این تصویر رو مشاهده خواهید کرد: http://forum.joomina.ir/images/JLife-joomina/JL_Joomina-bg.jpg ادرس و تصویر خیلی ساده معلومه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در تیر 91 اصلا چیزی به نام view background image نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در تیر 91 داداش همینکارو هم کردم. عکس رو برداشتم تعغیر دادام ولی چیزی اعمال نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید Ctrl + F5 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahnaz 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام لطفا دمو آنلاین قرار دهید و بگید دقیقا کدوم رنگ ها رو میخواین عوض کنید شاد باشید :002: http://www.joomlatemplates.youjoomla.info/yougrids/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام باید با ویرایش عکس در آدرس زیر این مشکل حل بشه و برای تغییر کد هم در فایل template.css همون اولش در body { میتونید عکس و رنگ بکگراند رو تغییر بدید. آدرس عکس بکگراند: templates/yougrids/images/metal/background.jpg و عکس فوتر: templates/yougrids/images/metal/footer.jpg با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahnaz 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام باید با ویرایش عکس در آدرس زیر این مشکل حل بشه و برای تغییر کد هم در فایل template.css همون اولش در body { میتونید عکس و رنگ بکگراند رو تغییر بدید. آدرس عکس بکگراند: templates/yougrids/images/metal/background.jpg و عکس فوتر: templates/yougrids/images/metal/footer.jpg با احترام دوست گرامی خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون تونستم انجامش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidlb 1 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان عزیز. من به یه مشکلی بر خوردم و اون این که نمیتونم اندازه پس زمینه ای که اسلایدشو روی آن قرار داره رو کوچک تر کنم طوری که از بالا و پایینش زمینه معلوم نشه و دقیقاً اندازه سایز اسلایدشو دربیاد. برای این کار از کجا باید تغییرات انجام بدم؟ و دوم این که همین مشکل را برای قسمت پایینی اسلایدشو نیز دارم. یعنی پس زمینه ها اندازه متن دربیاد نه بیشتر. پیشاپیش ممنون از راهنمایی و روشنگریتون. این هم آدرس سایت: http://tpgmarand.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالحی 0 ارسال شده در آبان 91 سلام با عرض حسته نباشید در صفحه اصلی من بعلت مطابق نبودن تنظیمات php error داده است نمی توانم رفع کنم و ارور در صفحه اول میاد . چکار کنم رفع بشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوستان به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید جناب عبدالحی لطفا قبل از فعالیت در تالارقوانین بخشهای مختلف را مطالعه فرمایید ! سوال جدید در تاپیک جدید ! سوالتون رو در تاپیک جدید و در بخش مرتبط با سوالتون ایجاد کنید ان شاءا... من یا سایر دوستان در خدمتتون خواهیم بود اما در مورد پست شماره 14 : کد زیر را به انتهای فایل template_rtl.css اضافه کنید div.sl_iview_slider { margin: -45px 0 0 0; } در خط 72 همین فایل کد را بصورت زیر اصلاح کنید #holder2 #leftblock, #holder2 #rightblock, #holder2 #insetblock { float: left; background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF; } در خط 71 همین فایل کد را بصورت زیر اصلاح کنید #holder2 #midblock { float: right; background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF; } در خط 131 فایل layout.css کد را بصورت زیر ویرایش کنید #yjsg1, #yjsg2, #yjsg3, #yjsg4, #yjsg5, #yjsg6, #yjsg7, #yjsgbodytop, #yjsgbodybottom { height: auto; margin: 10px auto; overflow: hidden; /*padding: 15px 0;*/ text-align: center; width: 100%; } در خط 51 فایل mesh.css کد را بصورت زیر ویرایش کنید #yjsg2 { background: url("../images/mesh/yjsg2_bg.jpg") repeat-x scroll left bottom #E7E7E7; height: 270px; } در خط 30 همین فایل کد را بصورت زیر ویرایش کنید #centerbottom { /*background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF;*/ } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidlb 1 ارسال شده در آبان 91 پاسخ پست 16#: خیلی سپاسگذارم و صمیمانه تشکر می کنم. (البته ااز کلید سپاس هم استفاده کردم) زنده و پاینده باشید. دوست عزیز، با تشکر از پاسخ سوالتون و ممنون از کمکی که فرمودید. اگه ممکن باشه یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه: من ماژول انجمن کیوننا را توی سایتم نصب کردم. خیلی عالی و خوبه و کار کردن باهاش راحته فقط یه نکته این که کلیدهای مربوطه مثل "Reply" یا "Edit" یا "Delete" و مابقی، متاسفانه فارسی نیستند. آیا راهی هست که بشه این کلدیها رو به فارسی تغییر داد؟! پیشاپیش از راهنماییتون نهایت تشکر رو دارم. مانند شکل زیر: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام سوال جدید در تایپیک جدید(قوانین...) برای اینکار احتمالا باید فایل زبان افزونه رو ویرایش کنید در پوشه language اگر افزونه پارسی شده هست باید در فایل fa دنبال متن بگردید و پارسیش کنید اگر پارسی شده نبود در فایل en باید این کار رو انجام بدید آموزش این کار هم قبلا در انجمن منتشر شده است. اگر هم تنها عکس هست میتونید عکس رو ویرایش کنید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidlb 1 ارسال شده در آبان 91 دوسن عزیز جناب آقای مصطفی صفر علی. اولاً خیلی خیلی ممنون بابت پایخ و کمکی که کردید. اما اون بخش پایین سایت رو اگه ملاحظه بفرمایید، بخش پایین صفحه یعنی سمت راستِ حاضرین در سایت و خوراک خبری، کلاً حذف شده. در حالی که من 4 تا مطلب اونجا داشتم که باید نشون داده میشد. اما بعد از اعمال تغییراتی که شما دادید، متاسفانه اون قسمت هم حذف شده. اگه ممکن باشه لطف کنید بهم بگید چطوری اون قسمت پایین صفحه رو به حالت اولیه اش برگردونم. ممنونم دوست من. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوست عزیز ، بنده کدها رو تست شده خدمتتون عرض کردم در ثانی تو اون قسمت در سورس سایتتون هیچ مطلبی لود نشده که کدها عامل عدم نمایششون باشند شما مطالبتون رو بررسی کنید که چرا نمایش داده نمیشن . با توجه به نوع منوی صفحه اصلیتون مطالبتون رو پیگیری کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidlb 1 ارسال شده در آبان 91 حق با شما بود دوست عزیز. من چک کردم و مشکل رفع شد. بی نهایت سپاسگذاریم. :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر