kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام من وقتی در قسمت تنظیمات کلی گزینه های سئو را روی بلی قرار می دهم و به صفحه اصلی میرم و روی یک مطلب کلیک می کنم وارد اون مطلب نمیشه و باز صفحه اصلی رو نشون میده در حالی که آدرس در آدرس بار آدرس اون مطلب شده . htaccess.txt هم تغییر دادم . لطفاً راهنمائی کنید. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 کمی دقت کنید ببینید درست تغییر نام دادین؟نقطه در اولش قرار میگیره...(htaccess.) سپس کش مرور گر خود را خالی و تست کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 کمی دقت کنید ببینید درست تغییر نام دادین؟نقطه در اولش قرار میگیره...(htaccess.) سپس کش مرور گر خود را خالی و تست کنید... بله به همین صورت که شما نوشتید تغییر نام دادم . کش هم خالی کردم باز هم نشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام 2 کار زیر رو انجام دهید و بعد از انجام هر کدوم مشکل رو بررسی کنید: 1. در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری 2. فایل زیر رو دانلود کنید و بعد منتقل کنید به هاست (در دایرکتوری که بسته جوملا رو آپلود کردید) و بعد تغییر نامش دهید به .htaccess http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13416758681.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر