kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام من در قسمت مدیریت مطالب در قسمت انتخابها مثلاً نمایش عنوان را روی مخفی قرار می دهم حالا یک مطلب رو ویرایش می کنم و در قسمت گزینه های مطلب عنوان اون مطلب را روی نمایش قرار می دهم ولی وقتی به اون مطلب مراجعه می کنم عنوان اونو نشون نمیده بقیه گزینه ها هم به همین شکله یعنی هر چی در قسمت انتخابها تنظیم کنی به همون عمل می کنه و نمیشه یک مطلب متمایز از مطالب دیگه ایجاد کرد لطفاً راهنمایی کنید مشکل چیه؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام شما کش رو پاک و دوباره تست کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 سلام اگر از صفحه اصلی کلیک کنم وارد اون مطلب بشم درسته ولی اگر اون مطلب یکی از منوهام باشه عمل نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parisa61 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من هم مشکل شما را دارم لطفا اگر راه حلی پیدا کردید بگید . من جوملا 2.5 را روی لوکال نصب کردم درسته ولی روی هاست که آپدیت کردم گزینه ها کار نمی کنه و همه تنظیمات را نشان میده . کش را هم پاک کردم درست نشد . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام برای حل این مشکل میبایست در تنظیمات مربوط به هر منو در قسمت گزینه های مطلب ، نمایش عنوان را روی " استفاده از تنظیمات مطلب " قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر