vahid2star 2 ارسال شده در تیر 91 سلام من الفا یوزر پوینت رو نصب کردم همه چیز به خوبی کار میکنه ومشکل اینجاست که امتیاز کاربر رو نشون نمیده ماژول رو نصب کردم ولی هیچی نشون نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 سلام با احترام شما یک بار مشابه همین تایپیک ایجاد کردید http://forum.joomina.ir/thread-11286-page-2.html?highlight=%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2 در همون تایپیک پیگیری کنید فکر کنم جناب مرادی جواب شما رو دادند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 91 سلام باید بگم در تاپیک قبلی مشکل عدم نمایش ماژول بود که متوجه شدیم مشکل از قالب بوده.ولی الان مشکل این است که ماژول نشون داده میشود ولی خود امتیاز رو نشون نمیده در تصویر مشخص است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 91 سلامی دوباره من خیلی معذرت میخوام ولی کسی چیزی در این مورد نمیدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 91 یه هفته میشه این پستو زدم ولی هیشکی نظری راحلی نمیده عجیبه خب اگر کسی نمیدونه(از استاتید)بگید برم یه انجمن دیگه بحث کنم ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر