mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی من می خواستم یک سایت خبری درست کنم چیزی شبیه سایت جهان نیوز چون امنیت و سئو برام اهمیت زیادی داره می خواستم اونو با جوملا 2.5 درست کنم فقط من با جوملا 1.5 و 1.6 فقط کار کردم و افزونه های مربوط به این نسخه ها رو دارم چند سوال داشتم اولا این که جوملا 2.5 از نظر افزونه ها کامل هست یعنی مثلا افزونه هایی مثل اسلایدر ها و ... براش موجود هست ؟ دوما قالب های طراحی شده با آرتیستر بروی جوملا 2.5 قابل نصب می باشد یا خیر ؟ با تشکر ممنون میشم دوستان سریعتر پاسخ بدن :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام 1 - بستگی داره که از چه افزونه ای بخواهید استفاده کنید . میتونید تو سایت رسمی جوملا جستجو کنید و از صحت سازگاری افزونه تون با جوملا 2.5 مطلع بشید البته در انجمن توسعه افزونه های فارسی هم افزونه های زیادی برای جوملا 2.5 معرفی شدند و برخی هم ترجمه شده اند . دیدن این قسمت هم میتونه مفید باشه 2 - کلا" قالبهای آرتیستر توصیه نمیشن به لحاظ حجم و سئو . اما برای سازگاری بستگی به ورژن آرتیستر و تنظیمات خروجی دارد که قالب سازگار با جوملا 2.5 باشه یا برای ورژنهای پایینتر جوملا موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر