j1752 4 ارسال شده در تیر 91 سلام من وقتى وارد پنل ميشم اينجوريه كمكككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككك نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام یعنی زمانی که این پلاگین رو نصب و فعال می کنید این مشکل رو دارید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام در دیتابیس از طریق جدول extensions پلاگین را غیرفعال کنید البته سوالی را هم که جناب فرحزادیان فرمودند هم پاسخ بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در تیر 91 از وقتى كه فعال كردم و از پنل بيرون اومدم اينجورى شد اصلا نمى تونم غير فعالش كنم( از طريق پنل) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به پست شماره 3 تاپیک جهت غیر فعال کردن پلاگین دقت کنید (قبلا کامل توضیح داده شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در تیر 91 سلام منم با این پلاگین مشکل دارم بعد از خروج از سایت به هیچ وجه وارد مدیریت نمیشه پیغام خطایی مبنی بر اشتباه بودن پسورد نمیده ولی وارد هم نمیشه از طریق phpmyadmin جدول افزونه ها غیر فعال کردم پلاگین رو ولی بازم نمیتونم وارد بشم در صورتی که پسورد رو اشتباه بزنیم اررور میده ولی در صورت درست بودن هیچ اروری نمیده ولی وارد مدیریت هم نمیشه از جدول users هم رمز رو عوض کردم بازم وارد نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در تیر 91 سلامشما تنظیمات این پلاگین رو به درستی انجام ندادید برای غیرفعال کردن باید وارد phpmyadmin در هاست خود بشید و جدول jos_plugins رو باز کنید در این جدول دنبال پلاگین مورد نظر بگردید و دکمه ادیت رو بزنید بعد صفحه باز شده جلوی فیلد publishe به جای 1 صفر قرار بدید و حالا ذخیره کنید پلاگین غیرفعال میشه در پناه حق... من اين فايل را نمى تونم پيدا كنم jos_plugins نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام از طریق phpmyadmin جدول افزونه ها غیر فعال کردم پلاگین رو ولی بازم نمیتونم وارد بشم در صورتی که پسورد رو اشتباه بزنیم اررور میده ولی در صورت درست بودن هیچ اروری نمیده ولی وارد مدیریت هم نمیشه از جدول users هم رمز رو عوض کردم بازم وارد نمیشه این کار رو هم انجام دهید: در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری سلامشما تنظیمات این پلاگین رو به درستی انجام ندادید برای غیرفعال کردن باید وارد phpmyadmin در هاست خود بشید و جدول jos_plugins رو باز کنید در این جدول دنبال پلاگین مورد نظر بگردید و دکمه ادیت رو بزنید بعد صفحه باز شده جلوی فیلد publishe به جای 1 صفر قرار بدید و حالا ذخیره کنید پلاگین غیرفعال میشه در پناه حق... این آموزش برای جوملا 1.5 هست شما برای غیرفعال کردن افزونه ها از طریق دیتابیس در جوملا 2.5 به لینک زیر مراجعه کنید: http://forum.joomina.ir/thread-14101-post-74650.html#pid74650 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در تیر 91 سلام غير فعالش كردم فقط نوشته پايين رفت و فرقى نكرد... حتى بك اپ ديروز ديتابيس را هم بالا اوردم اما فرقى نكرد اگه فايل هاى افزونه را دستى پاك كنم درست ميشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 در مورد بک آپ بک آپ اگر برای قبل از بروز مشکل باشه نباید مشکلی باشه در مورد حذف افزونه دقت داشته باشید باید با تمام جزئیاتش حذف بشه (اگر پوشه یا فایلی ازش در هاست باقی هست اونها رو هم دستی حذف کنید...) در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در تیر 91 اسم انگليسى اين افزونه را به من بديد :@:@:@:@:@:@:@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت شما http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/site-protection/13233 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر