blueline 0 ارسال شده در تیر 91 سلام کامپوننت جوگارانتی رو روی جوملا 1.5.25 نصب کردم کار نمیکنه روز کم نمیکنه مثلا نوشته 12 روز چند روز که میگذره بازم همون 12 روز !:001: لطفا کمک کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 از جوملا مامبولرن استفاده میکنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در تیر 91 بله فکر کنم جوملام مربوط به خیلی وقت پیشه مشکلی با این جوملا داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در تیر 91 نگاه کردم بله جوملا 15 مامبو هست! فایلی کم و کثر داره؟ میشه درستش کرد؟ چیکار باید بکنم ممنون میشم بگید چون نمیشه جوملاش رو عوض کرد سایت مدت زیادی هست که برپاست(از ورژنش مشخصه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام افزونه رو کامل حذف کنید کش جوملا رو خالی کنید جوملا رو به نسخه ی 1.5.26 ارتقاء بدید افزونه رو مجدد نصب کنید ببینید حل می شه یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در تیر 91 سلام همه کار ها رو انجام دادم بازم نشد یعنی مشکل دقیقا از کجاست؟ من نمیدونم چرا اینجوریه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در تیر 91 راه حل دیگه ای به ذهنتون نمیرسه!نمیشه یه کاریش کرد؟ لطفا کمک کنید هر طوری شده درستش کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در تیر 91 هنوزم کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در تیر 91 اینو چیکارش کنم کار کنه دوستان کارم یکم عجله ای هست فایلی کم کسر داره:؟:001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر