fun_9990 0 ارسال شده در تیر 91 من یه ماژول و یا کامپوننت می خوام که وقتی روی یه عکس کلیک کردم برام مشخصات اون عکس رو بده چطور بگم بهتون مثلا وقتی روی یه عکس کلیک می کنم چطور باید کاری بکنم که مثلا اون صفحه میاد وسط مرورگر و بغل ها همه جا مشکی میشه و اون عکسه وسط ظاهر میشه چی گفتم برای خودم !!! :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام این چیزی که شما میگید تقریبا همون لایت باکس یا پاپ آپ هستش که وقتی روی عکسی کلیک میشه تصویر به اندازه اصلی نمایش داده میشه اما منظورتون رو از مشخصات عکس متوجه نشدم !!! در این باره کمی بیشتر توضیح بدید تا بهتر بتونیم کمک کنیم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fun_9990 0 ارسال شده در تیر 91 عیوللللللللللللللللللللللللل همون تیپ تاپ :001: منظورم اینه که وقتی روش کلیک می کنم اون عکسه بزرگ نشه بیاد وسط صفحه به جاش مثلا من متنی نوشتم که اون ظاهر بشه یعنی عکس کوچولو با pop up که بزرگ میشه محتویاتش فرق بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر