faraz_86 0 ارسال شده در تیر 91 سلام ورژن جوملای من 2.5.4 فارسی است و آن را از سایت جوملا فارسی حالا کلا اگه جوملا ی شما از سایت دیگر ی مثل joomlafasi یا هر سایت دیگری باشد والبته فارسی و من از جومینا ورژن 2.5.6 را بگیرم و update کنم بهم ریختگی یا مشگل دیگه درست نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در تیر 91 با سلام خیر مشکلی بوجود نمی آد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در تیر 91 من بروز کردم و وقتی روی اطلاعات سیست میزنم به من 2.5.6 را نشان میده ولی ارور دیتا بیس نیز داد که شامل زیر است ولی مشگلی خاص برام پیش نیامد هشدار! پایگاه داده بروز نمی باشد 5 مشکل در پایگاه داده یافت شد نگارش پایگاه داده شما (2.5.0-2012-01-14) با نگارش مورد نیاز برای مدیریت محتوا (2.5.6) همخوانی ندارد. جدول 'izpw2r_languages' دارای شاخص 'access' نمی باشد. (از فایل 2.5.4-2012-03-19.sql.) جدول 'izpw2r_redirect_links' دارای شاخص 'hits' نمی باشد. (از فایل 2.5.5.sql.) جدول 'izpw2r_users' دارای شاخص 'lastResetTime' نمی باشد. (از فایل 2.5.5.sql.) جدول 'izpw2r_users' دارای شاخص 'resetCount' نمی باشد. (از فایل 2.5.5.sql.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام این ارورها مربوطه به نسخه دیتابیس سایت شماست که گویا با جوملای 2.5.6 همخوانی نداره بهتر با مدیر سرورتون تماس بگیرید و مورد رو بهشون گزارش بدید یا علی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر