eris 0 ارسال شده در تیر 91 من از کامپوننت widgetkit استفاده میکنم تو حال عادی مشکلی ندارم باهاش، اما زمانی که ماژول مطالب اسکرولی نصب می کنم، هیچ کدوم از عکس ها نشون داده نمیشن. میتونید کمک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام این مورد مربوط به تداخل جی کوئری افزونه هاتون میشه اگه در تنظیمات افزونه تون این امکان هست که جی کوئری را بتونید فعال یا غیرفعال کنید ، یکی را به دلخواه غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : eris نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در تیر 91 بله، درسته ولی داخل هیچ کدوم تنظیمات جی کوءری نداری راه حل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام د رباره تداخل جی کوئری بحث و راهکار ارائه شده http://forum.joomina.ir/thread-2452.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در تیر 91 من اون مطالب رو مطالعه کردم، اما مشکل بعضی از دوستان رو دارم که راه کاری براشون داده نشده بود. جایی برای تنظیمات جی کوئری وجود نداره داخل کامپوننت و ماژول یه نگاهی به کدهاشونم انداختم ولی چیزی دستگیرم نشد. کسی اطلاعاتی داره که بتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر به کدنویسی جی کوئری تسلط ندارید ، بهترین کار استفاده از افزونه مشابه میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر