azam_a 0 ارسال شده در تیر 91 مشکلی که برام پیش اومده اینه که بعد از دادن نظر ، یه فایل xml باز میشه که بالاش پیغام زیر را نشون میده به این صورت : This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. عالیخوبمتوسط2 برای حل این مشکل چکار باید بکنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در تیر 91 حلش کردم ، مشکلم مربوط به این بود که فایل زبانی فارسی این ماژول رو دستی توی آدرس language/fa-IR ریخته بودم ، وچون توی فایل xml نصبی خودش این فایل آدرس دهی نشده بود ، بعد از دادن نظر به صفحه خطا میرفت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در تیر 91 من متوجه نشدم کجا را باید تغییر دهم اگه دوستان ممکن است مشکل را رفع کنند افزونه را آپلود کردم http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13414074421.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در تیر 91 از دوستان کسی نیست که مشکل را حل کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 قبلاً جفتش معرفی شده AcePolls 1.5 AcePolls 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر