kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام من یک کامپوننت نصب کردم حالا می خوام اون کامپوننت رو از طریق منو اد کنم تا داخل منوهام نشونش بده ولی اسمی از اون کامپوننت داخل منوهام (قسمت میدیریت منو) اضافه نشده چطوری می تونم اون کامپوننت رو بیارم داخل منوهام (قسمت مدیریت) . توی جوملا 1.5 مشکلی نداشت خودش اضافه می شد به قسمت مدیریت منو . لطفاً راهنمائی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 91 سلام بهتر بود اسم کامپوننت را مینوشتید ممکن است اشکال از کامپوننت باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام کامپوننت اتون با موفقت نصب شده !؟ به مسیر زیر مراجعه کنید ببینید کامپوننت اتون که نصب کردید وجود دارد یا خیر: مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت افزونه ها / ---> تب مدیریت اگر کامپوننت اتون جزء افزونه ها نبود نصب نشده و مجدد باید سعی کنید اگر کامپوننت مورد نظرتون جزء افزونه های جوملاتون بود دقت کنید که فعال هست یا غیر فعال (اگر فعال نبود فعالش کنید تا جزء لیست کامپوننت های شما قرار بگیره تا مدیریتش کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 ممنون از پاسخ دوستان . من چک کردم همه چی درسته کامپوننت هم داره درست کار میکنه فقط داخل منو نمی یاد . اگر بخواهیم یه منو به قسمت انتخاب منو اضافه کنیم باید کدوم فایل دستکاری بشه آیا دیتابیس هم باید دستکاری بشه؟ لطفاً راهنمائی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 شما الان کامپوننت رو جزء لیست کامپوننتها دارید ولی نمی تونید منو اش رو ایجاد کنید!؟ (هنگام ایجاد منو جزء لیست منوها نیست!؟) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام افزونه را بطور کامل حذف کنید از روی هاست - دیتابیس - مدیریت جوملا دقت داشته باشید در دیتابیس اثری از افزونه در جداول extensions و menu و ... باقی نمونده باشه پس از اطمینان از حذف کامل مجددا" افزونه را نصب نمایید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 شما الان کامپوننت رو جزء لیست کامپوننتها دارید ولی نمی تونید منو اش رو ایجاد کنید!؟ (هنگام ایجاد منو جزء لیست منوها نیست!؟) موفق باشید بله من تو لیست کامپوننت ها هست جزء لیست منو نیست . کاملاً از همه جا حذف کردم دوباره نصب کردم ولی بازم تو لیست منو نیومد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 اگر اسم کامپوننت نمیاد! تست کنید: چک کلی پاکسازی ذخیره ساز پاکسازی صفحات ذخیره شده باطل شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 اگر اسم کامپوننت نمیاد! تست کنید: چک کلی پاکسازی ذخیره ساز پاکسازی صفحات ذخیره شده باطل شده درست نشد . میشه لطفاً راهنمائی کنید چجوری می تونم خودم این کامپوننت رو به منو اضافه کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام کامپوننت اتون با جوملا 2.5 سازگاره !!!؟ در صورت تمایل اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام کامپوننت اتون با جوملا 2.5 سازگاره !!!؟ در صورت تمایل اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید سلام والا نمیدونم سازگاره یا نه ولی داره کار میکنه از نظر کارکردن مشکلی نداره . فعلاً رو لوکال دارم کار می کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر