arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 سلام بنده افزونه کلمات کلیدی جومینا رو دانلود و نصب کرده ام http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/joomla-tag-rtl.html پلاگین همراه بسته نصب شده و فعال است در بخش کامپوننت بسته نیز تنظیمات رو تغییر داده ام اما کلمات کلیدی که به مطالب سایت اضافه می کنم در زیر مطالب نشان داده نمی شود. کلمات کلیدی مشابه را نیز در چند مطلب به طور یکسان استفاده کرده ام اما مطالب مرتبط نیز در انتهای مطالب سایت دیده نمی شود. از دوستان و اساتید تقاضا دارم بنده رو راهنمایی بفرمایند بخش تنظیمات کامپوننت به چه صورت باید باشد؟ در ضمن آیا عبارات " بر چسب " ، " کلمات کلیدی " و " تگ " همه به یک نوع افزونه اشاره دارند؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 91 سلام اگر در تنظیمات افزونه نمایش کلمات کلیدی فعال باشد ( در صورت وجود این پارامتر) و پلاگین مربوطه نیز فعال باشد به احتمال زیاد اشکال از قالب شماست. از قالب دیگری برای تست استفاده کنید. تگ در انگلیسی به معنای برچسب است و کلمات کلیدی نیز تعبیری از همان برچسب است. بنا بر این هر سه کلمه یه معنا دارند. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 با سلام پس از فعال کردن پلاگین مربوطه ... وارد مدیریت مطالب و ارسال جدید شدین... ابتدا پارامترها قسمت اخر کلمات کلیدی رو با گاما از هم جدا کرده و ابتدا سیو کنید. خوب حال وباره همان مطلب رو برای ویرایش باز کرده و در قسمت زیر هنگام فعال کردن پلاگین دکمه ای اضافه شده به نام tags خوب روی اون کلیک کنید و کلمات کلیدی خودتون بنویسید و ذخیره کنید... پس از ذخیره کردن کلمات داخل گزینه tags از بالا ذخیره مطالب رو زده و مطلب رو هم سیو کنید... حال داخل سایت رو مشاهده فرمایید کلمات شماا نمایان خواهد شد. توجه کنید که 3 یا 4 تا ماژول هم داره این افزونه که میتونید توسط ماژول ها هم از امکانات دیگر استفاده کنید مثال:کلمات کلیدی اتفاقی یا حق:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 بنده به همین روش عمل کرده ام اما در زیر مطالب کلمات دیده نمی شن ابتدا مطلب رو ایجاد و سیو کرده ام بعد در ویرایش مجدد در قسمت تگ کلمات کلیدی رو با کامای انگلیسی , از هم جدا کرده و سیو کرده ام اما چیزی مشاهده نمی شود در چند پست کلمات کلیدی یکسان قرار داده ام که خبری از مطالب مرتبط هم نیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز سطح دسترسی بدین...خودم نگاهی میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام این رو امتحان کنید نسخه بالاتر از اونیه که تو سایت جومینا منتشر شده http://forum.joomina.ir/thread-6545.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر