mehdi_mmy 0 ارسال شده در تیر 91 سلام ببخشید من یه سایت رو میخوام چند زبانه کنم به نظر شما من از جومفیش اسفاده کنم یا از امکانی که خود جوملا گذاشته؟ به نظرتون با کدومشون راحت تر هستم یا ایا مشکلی تو هرکدوم وجود داره؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز. منظورتون از امکاناتی که خود جوملا گذاشته چیه؟ شما میتونید ۲ تا جوملا تو ۲ تا پوشه از هاست آپلود کنید، و سپس یکی رو لینک بدید به آدرس اصلی و یکی هم ساب دامین. البته من خودم استفاده از جومفیش رو توصیه میکنم که به مشکلات احتمالی کمتری برمیخورید. به هر حال توضیح در مورد هر دوتاش تو انجمن هست :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mmy 0 ارسال شده در تیر 91 خیلی ممنون لطف کردید ولی جوملای جدید یه قابلیتی داره که میشه تو همون سایت چنتا زبان مختلف درست کرد و نیاز به دوتا جوملا نیست که با ماژول تغییر زبان میشه زبان سایت رو تغییر داد ولی میترسم برم جلو برای کامپوننت هایی که بعدا تو مطالب و جاهای دیگه استفاده میکنم به مشکل بخورم میخواستم ببینم کسی هست با هردوش کار کرده باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوست عزیز بهتر است از خود جوملا استفاده کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mmy 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوست عزیز بهتر است از خود جوملا استفاده کنید . یا حق ببخشید دوست عزیز من برای انگلیسی و فارسی مشکلی ندارم و تونستم سایت رو راه بندازم ولی برای عربی مشکل دارم فایل زبان عربی رو نصب کردم تو قسمت عنوان تگ زبان و بقیه چیزا رو هم قرار دادم ولی تو ماژول که باید پرچم هارو نشون بده فقط فارسی و انگلیسی داره عربی ظاهر نمیشه میشه کمک کنید؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر