ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 سلام بعد نصب منوساز رایگان جومیتا (swmenu) وقتی وارد این کامپوننت در مدیریت برای ایجاد منو میشم این ارور در بالای صفحه ظاهر میشه و نمیشه کار کرد منورو درست کرد. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/greencctv/domains/greencctv.ir/public_html/administrator/components/com_swmenufree/admin.swmenufree.php on line 391 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 سلام ببنید این منو ساز با نسخه جوملا شما سازگاره؟ تو لوکال که نیستید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 سلام بله قبلا روی همین نسخه نصب کردم بدون مشکل داره کار میکنه . اما امروز برای یک سایت جدید نصب کردم این مشکلو داره خیر روی لوکال نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 متوجه شدم که بعد ار نصب ویرچومارت این مشکل پیش میاد الان روی دایرکتوری تستی دوبار جوملا نصب کردم و swmenu رو نصب کردم مشکلی نداشت اما زمانی که ویرچومارت رو نصب کردم دوباره مشکل تکرار شد. با این تفاوت که لاین 360 رو تو کد ارور گرفت.... Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/greencctv/domains/greencctv.ir/public_html/portal/administrator/components/com_swmenufree/admin.swmenufree.php on line 360 مشکل از چیه چرا اینحوری مشه یعنی نمیشه در کنار ویرچومارت منو آبشاری نصب کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر