pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان vvisit_counter را نصب کردم اما شمارنده دیجیتال که بالای آمار گیر است را از چپ به راست نشون میده . مثلا اگه تعداد بازدید 27 تا باشه مینویسه 270000 تا ! در صورتی که باید بنویسه 000027 ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 91 واسه من روی لوکال است ولی دمو آنلاین از سایت سازنده داره : http://demo.vinaora.com/vinaora-nivo-slider.html ببینید در دمو سایت سازنده شمارنده دیجیتال ltr است ولی در تصویری که من در ارسال اول همین پست گذاشتم شمارنده دیجیتال rtl است. ممنون میشم کمک کنید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام وارد مسیر زیر شوید media/mod_vvisit_counter/digit_counter/apple-middle.css به انتهای فایل کد زیر را اضافه کنید div.vdigit_counter { direction: ltr; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
student110 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام و خسته نباشید به شما من هم یک مشکلی با این ماژول دارم که آمار روزهای هفته با خود هفته هماهنگ نیست یعنی آمار امروز شنبه رو می نویسه 134 ولی آمار این هفته رو می نویسه 94 البته قبلا این مشکل نبوده یا من متوجه نشده بودم لطفا اگز اساتید میتونند راهنمایی کنند. در پناه خدا:25: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 فکر میکنم قبلا در موردش بحث شده....عزیز این افزونه ها خیلی دقیق و میلی متری امار نمیدهند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 درود شما میتونید از آمارگیر هایی همچون وبگذر و... استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
student110 0 ارسال شده در شهریور 91 درود شما میتونید از آمارگیر هایی همچون وبگذر و... استفاده کنید موفق باشید با تشکر از تمامی اساتید :heart: اما هدف من اینه که بازدیدکننده سایت آمار منو بینه و درحین بازدید سایت آمار امروز و غیره را هم نشون بده و برای همین چون سایت در اول راهه تعداد بازدیدها رو با رفرش تنظیم کردم اگر برای این هم آمارگیر خوبی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید. با تشکر از همه شما سروران:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام از کامپوننت celtaweb traffic استفاده کنید. امکانات فوق العاده ای داره. http://forum.joomina.ir/thread-12367.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر