mgplayer 0 ارسال شده در تیر 91 سلام هر user و pass تو صفحه مدیریت میزنم erorr نمیده وارد مدیریت هم نمیشه فقط Refresh میشه صفحه configuration.php دیدم ولی چیز اشتباهی توش نبود جالب اینجاست یکبار با موبایل تونستم برم به مدیریتم ولی با pc با 2 تا browser امتحان کردم کش browser هم پاک کردم ولی مشکل حل نشد که نشد با موبایل کار میکنه یعنی + proxy بنظرم ولی با pc رفرش میشه اینم صفحه مدیریتم fakee.fagig.com/administrator نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 91 سلام از رایگان بودن هاست میتونه باشه یا اینکه شما سایت را انتقال داده اید و به مشکل برخوردید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mgplayer 0 ارسال شده در تیر 91 سلام هر user و pass تو صفحه مدیریت میزنم erorr نمیده وارد مدیریت هم نمیشه فقط Refresh میشه صفحه configuration.php دیدم ولی چیز اشتباهی توش نبود جالب اینجاست یکبار با موبایل تونستم برم به مدیریتم ولی با pc با 2 تا browser امتحان کردم کش browser هم پاک کردم ولی مشکل حل نشد که نشد با موبایل کار میکنه یعنی + proxy بنظرم ولی با pc رفرش میشه اینم صفحه مدیریتم fakee.fagig.com/administrator سلام از رایگان بودن هاست میتونه باشه یا اینکه شما سایت را انتقال داده اید و به مشکل برخوردید. اخه تا دیروز کار می کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید یک بک آپ از جوملای فعلیتون بگیرید و در لوکال بیاریدش بالا ببینید اونجا هم این مشکل رو دارید یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر