عرفان 79 ارسال شده در تیر 91 همونطور که از نام تاپیک مشخه این که برای نسخه های جوملا هست یه گزینه "اسکرول به بالا" در صفحه های طولانی قسمت مدیریت ایجاد میکنه که مدیر و کاربر راحت به بالای صفحه هدایت بشه. متن "اسکرول به بالا" در ویرایش پلاگین قابل تغییر است. این افزونه رو خودم به فارسی ترجمه کردم! روی تست شد، هم در محیط مدیریت و هم کاربری دکمه ای برای اسکرول به بالا ایجاد میکند. اسکرین شات لینک دانلود از سازنده(نیاز به عضویت داره) دانلود نسخه اصلی از سرور جومینا دانلود نسخه فارسی از سرور جومینا یاعلی./ 3 واکنش ها : playerone، ali2535 و infojob نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2535 2 ارسال شده در بهمن 93 همونطور که از نام تاپیک مشخه این که برای نسخه های جوملا هست یه گزینه "اسکرول به بالا" در صفحه های طولانی قسمت مدیریت ایجاد میکنه که مدیر و کاربر راحت به بالای صفحه هدایت بشه. متن "اسکرول به بالا" در ویرایش پلاگین قابل تغییر است. این افزونه رو خودم به فارسی ترجمه کردم! روی تست شد، هم در محیط مدیریت و هم کاربری دکمه ای برای اسکرول به بالا ایجاد میکند. اسکرین شات http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13403680961.JPG لینک دانلود از سازنده(نیاز به عضویت داره) دانلود نسخه اصلی از سرور جومینا دانلود نسخه فارسی از سرور جومینا یاعلی./ سلام دوستان عزیز منن اینو نصب کردم منتها فقط تو قسمت مدیریت کار میده. توی سایت هرکار میکنم نشونش نمیده. چرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 93 وقت بخیر اول اینکه سعی کنید در تاپیک های خیلی خیلی قدیمی پست ارسال نفرمایید و تاپیک جدید برای ارسال پرسش خود ایجاد نمایید و جواب شما دوست عزیز این پلاگین فقط در مدیریت سایت نمایش داده می شود برای اینکه در صفحه اصلی سایت هم داشته باشید میتونید از کدهای که برای این کار وجود دارند استفاده کنید و یا از پلاگین زیر استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extension/top-of-the-page اگر کدهای html می خواهید کافی است کلمه top of the page html را در گوگل جستجو نمایید موفق باشید 1 واکنش ها : ali2535 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milititi 1 ارسال شده در مرداد 94 سلام من نصب کردم خطای 500 JHtmlBehavior::mootools not found. میده دیگه کنترل پنل کار نمیکنه...ممنون راهنماییم کنید 1 واکنش ها : ali2535 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر