arsamari91 0 ارسال شده در مهر 89 سلام ماژول ورود رو فعال کردم ولی امکاناتش فقط در حد نوشتن یه خوش آمد گویی من می خواستم طوری بشه که من که مدیر هستم واسم نوشتن مطلب - پروفایل و غیره رو نشون بده اگه میشه کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مهر 89 سلام شما بايد ماژول منوي كاربري رو فعال كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در مهر 89 سلام شما بايد ماژول منوي كاربري رو فعال كنيد. مگه منظورتون مدیریت ماژول >جدید>ورود نیست من اینو فعال کردم ولی می خوام موقعی که کاربر وارد میشه امکاناتی واسش ارائه بشه اگه میشه کامل تر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 شما باید یک منوی کاربری از قسمت مدیریت منو ایجاد کنید و امکاناتی رو که می خواید توش ایجاد کنید بعد برید تو قسمت مدیریت ماژول و یک ماژول منو ایجاد کنید و سطح دسترسی اش را هم بذارید روی ثبت نام شده. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در مهر 89 بازم اون چیزی که می خواستم نشد و خیلی بد شد من می خوام موقعی که وارد می شه یه عضو تو بلوک من کاربری امکانات داشته باشه میشه این کارو واسه من انجام بدید user سایت رو می تونم در اختیارتون قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر