mahsol 0 ارسال شده در تیر 91 سلام به دوستان . بنده در ویوچومارت محصول قرار میدم اما در سایت نمایش داده نمی شود . !!! لطفا بفرماید دقیقا از کدام قسمت باید دسته بندی قرار دهیم و چه طوری محصول بذاریم ؟ شاید من اشتباه می کنم . هر کاری میکنم نمیشه . !!!!!!!!!! لطفا راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahsol 0 ارسال شده در تیر 91 سلام . یعنی هیچ کدام از دوستان نیست بنده را راهنمایی کند ؟!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 91 سلام. خب دوست عزیز وقتی محصولات را قرار دادید ، باید آن ها را توسط آیتم منو نمایش دهید. باید یک آیتم منو بسازید و نوعش را ویرچومارت بگذارید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahsol 0 ارسال شده در تیر 91 درود . دوست عزیز میشه کامل تر توضیح بدهید ؟ خوب من منوی اصلی را روی ویوچومارت تنظیم کردیم . مگر نباید محصولات و دسته بندی را از داخل کامپونت ویوچومارت تنظیم کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر