ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 سلام زمانی که یک کامپوننت یا یک ماژول یا هرچیز دیگه ای حذف میکنم ظاهرا حذف میشه و پیغام حذف هم میده اما در واقع یک سری فایلها و جداول دیتابیس و تنظیماتش حذف نمیشه... این مشکل برای جوملا وجود داره یا نه فقط من با این مشکل مواجه شدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 91 سلام. بله بیشتر وقت ها اینطوری هست. برای اینکه جداول دیتابیس هم حذف بشه ، لازم هست افزونه نویس با یک خط کد php دستور دهد که جدول مربوطه drop شود. این در جوملا 2.5 هست و در جوملا 1.5 هم شاید کارکند. ولی این یک خط کد php که میگم را باید افزونه نویس می نوشته و اگر ننوشته باشد ، شما باید خودتون دستی آن جدول را حذف کنید! موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 متسفانه با 99% افزونه های فارسی این مشکلو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام افزونه های فارسی یا ترجمه شده !؟ به هر حال اونهایی که باقی می مونه رو باید بصورت دستی حذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 با سلام افزونه های فارسی یا ترجمه شده !؟ به هر حال اونهایی که باقی می مونه رو باید بصورت دستی حذف کنید موفق باشید سلام ترجمه مثلا جوم گالری یا CB ...ویرچومارت و....CB رو حذف کردم حذق کامل نشد...زد ترکوند بخش کاربرانو کاربرارو نمایش نمیده... کلا داستان زیاد پیش میاد بعد از حذف کامپوننتها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر