alirezatajdr 0 ارسال شده در مهر 89 کمک برای گالری سلام گالری استفاده شده در سایت http://www.ircover.com را میخاستم کسی اگر کمکم کنه هزینه اش را میپردازم تشکر. ایمیل من alirezatajdr@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام این گالری را دستی برای این سایت نوسته اند اما میشه با جوملا شبیهش را درآرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezatajdr 0 ارسال شده در آبان 89 سلام این گالری را دستی برای این سایت نوسته اند اما میشه با جوملا شبیهش را درآرود ممنون از پاسخ شما آقای تهرانی لطفا بفرمایید که هزینه نوشتنش و هزینه شبیه سازی با جوملا چقدر میشود تا با شما هماهنگ کنم در اسرع وقت متشکرم منتظر پاسخ شما هستم alirezatajdr@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز برای جوملا شبیه این وجود دارد ولی اگه بخوای خیلی شبیه بشه اون جداست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezatajdr 0 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز برای جوملا شبیه این وجود دارد ولی اگه بخوای خیلی شبیه بشه اون جداست موفق باشید ستار جان ممنون از پاسخت ولی ای کاش راهنمایی میکردی چجوری و با چه کامپوننتی شبیه جوملا وجود دارد که من انجام بدهم مرسی از شما و منتظر پاسخ میمانم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز می تونی از فوکا گالری استفاده کنی ولی اگه بخوای دقیقاً همین بشه یا باید یک کامپوننت اختصاصی برای خودت بسازی یا همین فوکا گالری را تغییر بدی تا بسیار نزدیک به هم بشن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در آذر 89 سلام علاوه بر فوکا گالری، jDownload رو هم امتحان کنید. فکر کنم با اون بشه همین رو یا بهتر در آورد! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر