mahsol 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام . بنده فروشگاه ساز ویوچومارت را در جوملا 2.5 در یک بسته نصب نصب کردم . الان وقتی میرم در قسمت ویوچومارت در بالای ویوچومارت کلمات زیر میاد: vmError: vmTable loadTable 'xsitenet_shop.qyv8j_virtuemart_vendors_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT `qyv8j_virtuemart_vendors_fa_ir`.* ,`qyv8j_virtuemart_vendors`.* FROM `qyv8j_virtuemart_vendors_fa_ir` JOIN qyv8j_virtuemart_vendors using (`virtuemart_vendor_id`) WHERE qyv8j_virtuemart_vendors_fa_ir.`virtuemart_vendor_id` = "1" vmError: exeSortSearchListQuery Table 'xsitenet_shop.qyv8j_virtuemart_paymentmethods_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM `qyv8j_virtuemart_paymentmethods_fa_ir` as l JOIN `qyv8j_virtuemart_paymentmethods` USING (`virtuemart_paymentmethod_id`) ORDER BY ordering DESC LIMIT 0, 10 تصویر مربوطه دوستان لطفا راهنمایی نماید . موفق باشید . در ضمن دوستان من هرچی محصول به فروشگاه اضافه میکنم میزنه " محصول با موفقیت ذخیره شد " اضافه شد اما نه در سایت و نه در مدیریت سایت هیچی نمیزنه . !!!! چرا ؟ چه طوری میشه دسته بندی محصولات ایجاد کرد ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام افزونه رو حذف و دوباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahsol 0 ارسال شده در تیر 91 تشکر . حل شد . چه طوری باید دسته بندی کنم و محصول اضافه کنم ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 91 سلام. باید وارد کامپوننت بشید و محصول یا مجموعه را اضافه کنید! اگر کمی توجه کنید پیدا می کنید! در صفحه اصلی این کامپوننت. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر