alireza10025 6 ارسال شده در خرداد 91 با سلام با توجه به اینکه محدودیت ارسال 70 ایمیل در ساعت از طریق هاست برای من وجود دارد و اعضاء سایت بنده بالای 100 نفر است من چطور میتوانم این قضیه را مدیریت کنم لازم به ذکر است که بنده از برنامه خبرنامه ccNewsletter استفاده میکنم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در تیر 91 دوستان لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 91 سلام. شما در یک ساعت 100 نفر در سایتتان عضو می شوند!!!؟؟؟ دوست عزیز تنها راه اینه که با مدیر هاست خود صحبت کنید و یک هزینه ای را بهشون بپردازید تا تعداد ارسال ایمیل را برایتان بیشتر کنند. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در تیر 91 نه دوست من من بالای 120 عضو دارم که خبرنامه برای آنها مطالب را ایمیل میکند و هاست من محدودیت 70 ایمیل در ساعت دارد یعنی خبرنامه که ایمیلها را میفرستد حدود 50 تاش اسپم میشه و اگه دوباره بفرستم مطمئن نیستم که برای اونهایی که نرفته بفرسته و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر