reza_d500 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان این موضوع جدیده و جوابی تو فروم براش پیدا نکردم من جوملا 2.5 رو روی سی پنل نصب نکردم. سایتم رو تو لوکال کار کردم و بعد آپ کردم و در نهایت با تغییر کانفیگ، سایت بالا اومد سایت مشکلی نداره اماصفحه administrator رو دسترسی ندارم وقتی ادمین رو میزنم صفحه کاملا سفیده و ارور خاصی نمیده. در ضمن ماژول امنیت و هم نصب نکردم. ssl هم چک کردم. صفر بود و در نهایت مشکل از هاست هم نیست. چون قبل از این روی همین هاست جوملا رو نصب کرده بودم و مشکلی نداشت با سپاس فراوان---- لطفا زود راهنماییم کنید. خیلی فوریه www.bodaghischool.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید افزونه هاتون رو یک به یک بررسی کنید (احتمال تداخل افزونه هست...) از پلاگین ها شروع کنید اگر حل نشد از ادمین سرورتون بخواهید نمایش پیام های خطا رو فعال کنه تا ببینید چه اروری می ده و ارور رو اینجا بنویسید تا دقیق تر بشه راهنمایی کرد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید افزونه هاتون رو یک به یک بررسی کنید (احتمال تداخل افزونه هست...) از پلاگین ها شروع کنید اگر حل نشد از ادمین سرورتون بخواهید نمایش پیام های خطا رو فعال کنه تا ببینید چه اروری می ده و ارور رو اینجا بنویسید تا دقیق تر بشه راهنمایی کرد... موفق باشید با تشکر چطور میتونم تو سی پنل بدون داشتن صفحه ادمین افزونه ها رو حذف کنم؟ باز عرض می کنم تو لوکال سایتم هیچ مشکلی نداره همینطور توی front-end نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 برای تست نیاز به حذف نیست شما از طریق دیتابیس وارد شید و افزونه ها رو یکی به یک غیر فعال و تست کنید (آموزش قبلا در انجمن ارائه شده...) حالا قبل از این کار این لینکها رو به آخر دامنه خود اضافه کنید ببیند دسترسی دارید یا خیر: جهت حذف یا غیر فعال کردن افزونه ها: /index.php?option=com_installer&view=manage مدیریت پلاگین ها: /index.php?option=com_plugins مدیرت ماژول ها: /index.php?option=com_modules مدیریت قالب ها: /index.php?option=com_templates باز عرض می کنم تو لوکال سایتم هیچ مشکلی نداره با توجه به تنظیماتی که از طرف ادمین سرور ، روی سرور اعمال شده ممکنه در هاست با محدودیت هایی روبرو باشید که باعث این تداخل شده... قبل از کار با هاست و مخصوصا دیتابیس بک آپ فراموش نشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در خرداد 91 حالا قبل از این کار این لینکها رو به آخر دامنه خود اضافه کنید ببیند دسترسی دارید یا خیر: بعد از اضافه کردن این کدها خطای 404 گرفتم. (کامپوننت مورد نظر پیدا نشد) چی رو نشون میده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 اینها کد نیست عزیز... مسیر هست... حالا جوملایی که قبلا روی این سرور نصب کردید هم 2.5 بوده! (اگر خیر مطمئن هستید که سرور شما با جوملا 2.5 شما سازگاری کامل رو دارد!؟ اگر سازگاری دارد از طریق دیتابیس افزونه ها رو بررسی کنید... قبل از این کار بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در خرداد 91 اینها کد نیست عزیز... مسیر هست... حالا جوملایی که قبلا روی این سرور نصب کردید هم 2.5 بوده! (اگر خیر مطمئن هستید که سرور شما با جوملا 2.5 شما سازگاری کامل رو دارد!؟ اگر سازگاری دارد از طریق دیتابیس افزونه ها رو بررسی کنید... قبل از این کار بک آپ فراموش نشه موفق باشید سلام بله قبلا جوملا 2.5.3 نصب کردم روی همین هاست. این هم جوملا 2.5.4 هست. فکر کنم اگه مشکل از ورژن جوملا بود تو خروجی سایت هم مشکل داشت. در ضمن اگه میشه لینک آموزش غیر فعال کردن افزونه در دیتابیس رو بفرستید.ندیدم سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام مجدد حل شد پوشه moudule در پوشه admin آپ نشده بود با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر