rezamasih 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوستان لطفا این ادرس سایت را ببنید http://iranbiz.net/oxford برروی یکی از محصولات آن کلیک کنید مراحل خرید محصول را سپری کنید تا به مرحله آخر یعنی پرداخت برسد برروی محصولی که به عنوان تست گذاشتم کلیک کنید بعد از تکمیل مراحل خرید،زمانی که شماره کارت را وارد می کنید و رمزو.... را وارد می کنید به وارد صفحه ای می شود که این پیغام ها را می دهد Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@iranbiz.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. برای استفاده از این نام کاربری و کلمه عبور استفاده کیند: نام کاربری : test پسورد : test شما اگر لطف کنید یک خرید 500تومانی را از سایت داشته باشید متوجه می شوید زمانی که می خواهید اطلاعات کارت خود را وارد کنید و خرید خود را تکیمل کنید به اون پیغامی که گفتم برخوزد می کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز ، در مورد ارور 500 قبلا در انجمن به حد کافی بحث شده . کمی جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 91 سلام من تست کردم ابتدا نوشت: از سفارش خريد شما متشكريم. Success سفارش شما با موفقيت ارسال گرديد ! نامه تاييد فرستاده شده است به : tirtereng@yahoo.com و بعد از پرداخت پیام که گفتید مشاهده نشد. شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من تست کردم ابتدا نوشت: از سفارش خريد شما متشكريم. Success سفارش شما با موفقيت ارسال گرديد ! نامه تاييد فرستاده شده است به : tirtereng@yahoo.com و بعد از پرداخت پیام که گفتید مشاهده نشد. شاد باشید :002: بله درسته اما شما اطلاعات کارت خود را وارد کنید مشکل را خواهید پذیرفت . ممنونم با سلام دوست عزیز ، در مورد ارور 500 قبلا در انجمن به حد کافی بحث شده . کمی جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): میشه لطف کنید و آدرس تاپیکی را که مشکل من را حل می کند را بدهید؟ ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام لطفا کمی زحمت جستجو رو بکشید !!! یک نمونه از نتیجه جستجو در مورد ارور 500 : http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=c95eb4c012865daf24ef40898f6f195f&sortby=lastpost&order=desc مشکلاتی که پیرامون ارور 500 مطرح و راهنمایی هایی که صورت گرفته رو دنبال کنید اگر مشکلتون حل نشد در همین تاپیک پیگیر باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام لطفا کمی زحمت جستجو رو بکشید !!! یک نمونه از نتیجه جستجو در مورد ارور 500 : http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=c95eb4c012865daf24ef40898f6f195f&sortby=lastpost&order=desc مشکلاتی که پیرامون ارور 500 مطرح و راهنمایی هایی که صورت گرفته رو دنبال کنید اگر مشکلتون حل نشد در همین تاپیک پیگیر باشید موفق باشید من همگیه این ها را مطالعه کردم اما به نتیجه نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 91 سئو را غیر فعال کنید ببینید باز هم ارور دارید ؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در خرداد 91 غیر فعال است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر