tts2019 0 ارسال شده در خرداد 91 باسلام من وقتي مي خواهم وارد مديريت جوملاي خودم بشم اين ارور رو ميده Fatal error: Call to undefined method stdClass::onAuthenticate() in /home/isyed/public_html/libraries/joomla/user/authentication.php on line 121 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 باسلام من وقتي مي خواهم وارد مديريت جوملاي خودم بشم اين ارور رو ميده Fatal error: Call to undefined method stdClass::onAuthenticate() in /home/isyed/public_html/libraries/joomla/user/authentication.php on line 121 سلام دوست عزیز بهتره یه نگاهی اینجا بندازی شاید تونستی مشکلت رو حل کنی موفق باشی :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 با سلام! دوست عزیز به احتما زیاد شما یک افزونه نصب کردید که با یکی دیگه از افزونهای شما تداخل داره! شما اون افزونه رو که نصب کردید پاک کنید! در پناه حق موفق و پایدار باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر