MehryarS 2 ارسال شده در خرداد 91 من سعی کردم اولین ماژولم رو بنویسم خیلی هم چیز پیش پا افتاده ای هست قراره یک اسم توسط textbox از یوزر بگیره همون رو تبدیل به URL کنه و یک صفحه جدید با همون URL باز کنه.... این کدی هست که من نوشتم: <?php defined('_JEXEC') or die('Direct Access to this location is not allowed.'); ?> آدرس وب سایت خود را مانند نمونه وارد نمایید و نتیجه ای که من میگیرم اینه که صفحه ی جدید باز میشه ولی URL اینه: www. مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز اینجوری نمیشه شما مقدار $url را از جایی نگرفتی که بخواد آدرس را برات ایجاد کنه نمونه کد ساده اون این شکلی میشه <?php defined('_JEXEC') or die('Direct Access to this location is not allowed.'); if (isset($_POST['userurl'])) { header("Location: http://$_POST['userurl']/"); exit; } ?> آدرس وب سایت خود را مانند نمونه وارد نمایید البته این راه ساده و با کمک دستوارت پی اچ پی هست ولی راه های دیگه هم هست با استفاده از دستورات جاوا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر