sajjadnasiri 4 ارسال شده در خرداد 91 سلام من از کامپوننت فروش فایل جومینا از طریق زرین پال استفاده می کنم. وقتی برای تست با ایمیل های یاهو و جیمیل از خودم خرید می کنم لینک دانلود برای جیمیل ارسال میشه اما برای یاهو ارسال نمیشه. شاهد این قضیه هم اینکه مشتری های من که از یاهومیل استفاده می کنند همه تماس می گیرند و اعلام می کنند که لینک دانلود برای آن ها ارسال نشده و مجبورم خودم براشون دستی ایمیل کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام یعنی حتی تو پوشه bulk یا اسپم هم نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در خرداد 91 سلام یعنی حتی تو پوشه bulk یا اسپم هم نیست؟ خیر. به ایمیل های یاهو اصلا ایمیل نمی فرسته. من حتی از خودم هم خرید کردم با یاهومیل و صحت داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 خب بهتره این مشکل را با اقای تهرانی طراح افزونه در میان بگذارید تا بررسی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در خرداد 91 امروز با مشتری هایی که از یاهو میل استفاده کرده بودند تماس گرفتم و همگی اعلام کردند که دریافت کردند. آیا این کامپوننت از یک سیستم مرکزی استفاده می کنه و از دیروز تا حالا تغییری توی سیستم ایجاد شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در خرداد 91 سلام خدمت شما دوست ګرامی اینکه ایمیل ها به یاهو نمی ره بستګی به سرور شما داره که ای پی سرور به عنوان اسپمر شناخته شده باشه یا نه برای حل این مشکل یاهو یک فرم داره که باید پر کنیدو بهش اعلام کنید که شما از طریق دومین و این ای پی که دارید میخواید به کاربران خود ایمیل ارسال کنید اونها هم بررسی می کنند و این مشکل رو برای شما رفع می کنند در حال حاضر لینک اش رو سراغ ندارم ولی اګر کمی سرچ کنید حتما پیدا می کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad789 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من این کامپوننت رو نصب کرده ام ولی متاسفانه درست کار نمی کنه تنظیمات هم درست انجام دادم کد 36 رقمی زرین پال را هم وارد کردم ولی خطای 2 را می دهد و با رنگ قرمز می نویسد ((تراکنشی با اين مشخصات پيدا نشد.)) ضمن اینکه من با ماژول پرداخت آنلاین هیچ مشکلی ندارم و به درستی کار می کنه. ممنونم جواب بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر