zefreh 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام این سایت ما یه ارور می ده به این شکل Fatal error: Out of memory (allocated 156237824) (tried to allocate 1781 bytes) in /home/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462 خواهش می کنم راهنمائی کنین چه کار باید بکنم سایتم هم بالا نمی یاد مبعت حضرت رسول اکرم نیز بر کلیه کاربران و مدیران سایت جومینا مبارک و تهنیت باد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما یه لفزونه نصب کردید که با یه افزونه دیگه تداخل داره الان! و برای همینه که این ارور رو میده! در پناه حق موفق باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام هاست شما رایگانه یا پولی؟ چی شد که این ارور بوجود اومد افزونه خاصی نصب یا حذف کرد مثلا پلاگین امنیتی یا ..... ؟ شما یکبار دیتابیس تون رو repair کنید اگه درست نشد احتمالا مشکل از هاستتونه و باید با مدیر هاست تماس بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام این ارور مربوط به کمبود مموری و یا پر شدن حجم دیتابیس میباشد با ادمین سرورتون تماس بگیرید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zefreh 1 ارسال شده در خرداد 91 عزیز حالا باید چه کار کنم |||:exclamation: با مدیر سرور تماس گرفتم گفت که ما فقط می تونیم یه بک آپ برای شما قرار بدیم هیچ راه حلی وجود نداره که خودم بتونم حجم دیتابیس را بالا ببرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خیر ، ادمین سرور باید حجم مموری رو براتون افزایش بده ولی ابتدا بررسی کنید که دقیقا بعد از چه تغییراتی (نصب و حذف افزونه | فعال و غیر فعال کردن افزونه | اعمال تنظیمات یا ...) که در جوملا دادید این مشکل پیش آمده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zefreh 1 ارسال شده در خرداد 91 عزیز من وقتی یه مقدار از مطالب سایتم را کم می کنم ، این اخطار را دیگه نمیده فقط هم صفحه اصلی بالا نمی یاد بقیه صفحه ها مشکلی نداره این هم آدرس سایت www.khabarsaz.net نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر