nava 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان من هرچە سعی کردم نتونستم کە کدهای ڤیدیوهای یوتوب رو در مطلب جوملای 2.5 بگذارم اگە روشی هست و من ازش اطلاعی ندارم ممنون میشم بگید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در خرداد 91 راحت تر اینکه که شما یه پلاگینه پخش ویدیو مثل Jplayer رو نصب کنید بعد کافیه لینک ویدیو در یوتیوب رو بدید تا خودش با پلیر بیاره و دردسر نداشته باشه... یاعلی :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossainmohammady 0 ارسال شده در مرداد 91 اگه اشتباه نکنم یو تیوب یه کد میده که وفتی تو یه صفحه میزارین و اجرا میشه خودش یه چلیر نمایش میده همراه فیلم فک کنم تو ادیتورت کدی که ار یوتیوب گرفتی رو تو قسمت اچ تی ام ال قرار بدی کار کنه واسه این کار هم میری قسمت نوار ابزار ادیتورت دنبال یه دکمه بگرد به نام html اون دکمه رو که بزنی یه پنجره باز میشه کد رو اونجا وارد کن درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 91 منظور دوستمون این دکمه هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر