pakbaz 1 ارسال شده در مهر 89 سلام دوستان. لطفا اگه میشه لینک ویرچیو مارت رو بذارین؟ آیا قابلیت پرداخت آنلاین را داره؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reelsj 0 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزيز فروشگاه جوملا تو جومينا هست و پرداخت انلاين هم داره اما دانلودش برا اعضا ممكنه پس شما هم مثل من كه دارم سعي ميكنم عضو شم يك يا دو الحاق با هماهنگي آقاي رزاقي ترجمه كن و همچنين يك سايت جوملايي خوب رديف كن تا بتوني از مزاياي عضويت تو جمع دوستان جومينايي برخوردار بشي سربلند و پيروز باشي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir00002 0 ارسال شده در آذر 90 من در به در دنبال فروشگاه ویرچیو مارت فارسی میگردم. لطفا اگر هست لینک دانلودش را هم به من بدهید. ماژول بانکهاش که قرار دادید ممنون میشم که لینک خود فروشگاه رو هم قرار بدهید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام به این لینک مراجعه کنید http://joominamarket.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=7&category_id=12&flypage=flypage.tpl&page=shop.product_details&product_id=88&vmcchk=1&Itemid=7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر