nava 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان من قبلا سایتم رو توی روت اصلی قرار دادەام و مطالب رو تو همون روت رو سایتم دارم، حالا توی یە پوشە دیگە مثلا fa یە سایت دیگە درست کردەام و الان میخوام کە مطالب رو از روت اصلی یعنی سایت قبلی انتقال بدم بە سایتی کە توی پوشە fa ساختەام. انتقال تمامی مطالب بصورت دستی خیلی زمان بر و خستە کنندە می باشد ،میخواستم بدونم کە چە جوری میشە مطالب روی سایت رو بە سایتی کە توی پوشە fa ساختەام انتقال بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرماید. انتقال مطالب از روت اصلی بە پوشە fa سلام دوستان من قبلا سایتم رو توی روت اصلی قرار دادەام و مطالب رو تو همون روت رو سایتم دارم، حالا توی یە پوشە دیگە مثلا fa یە سایت دیگە درست کردەام و الان میخوام کە مطالب رو از روت اصلی یعنی سایت قبلی انتقال بدم بە سایتی کە توی پوشە fa ساختەام. انتقال تمامی مطالب بصورت دستی خیلی زمان بر و خستە کنندە می باشد ،میخواستم بدونم کە چە جوری میشە مطالب روی سایت رو بە سایتی کە توی پوشە fa ساختەام انتقال بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرماید. انتقال مطالب از روت اصلی بە پوشە fa البتە این رو بگم کە سایت قبلی من با جوملای 1.5 ساختە شدە ولی سایتی کە توی پوشە fa ساختەام جوملای 2.5 می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 با فیدگاتور از راه آر اس اس می توانید و همچنین می تونید از طریق ارتقاء انجامش بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر