HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام به همه ی دوستان زمانیکه میخوام مطلب جدیدی رو ایجاد یا ویرایش کنم ذخیره نمیشه و حتی نمیتونم تغییری درون ماژول ها بدم روی لوکال هیچ مشکلی نداره ولی روی هاست که میذارم این مشکلات شروع میشه ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام قبل از وقوع این مشکل چه تغییراتی ایجاد کردید ؟ نصب / حذف افزونه یا ...؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام قبل از وقوع این مشکل چه تغییراتی ایجاد کردید ؟ نصب / حذف افزونه یا ...؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون از پاسختون متوجه نمیشم منظورتو من کاری رو انجام ندادم روی هاست. هیمن که میخوام باهاش کار کنم اجازه بهم نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 91 سلام منظور اقای صفرعلی اینه که از کی این اتفاق افتاد؟ آیا افزونه ای مثل پلاگین کامپوننت یا ماژول نصب یا حذف کردید این اتفاق افتاد یا نه؟ در ضمن در قسمت آپدیت هم آیا دکمه آپدیت شدن هسته جوملا یا افزونه هارو نزده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام منظور اقای صفرعلی اینه که از کی این اتفاق افتاد؟ آیا افزونه ای مثل پلاگین کامپوننت یا ماژول نصب یا حذف کردید این اتفاق افتاد یا نه؟ در ضمن در قسمت آپدیت هم آیا دکمه آپدیت شدن هسته جوملا یا افزونه هارو نزده اید؟ سلام ممنون از پاسختون افزونه و پلاگین ها رو هم روی لوکال نصب کردم بعدا کامل انتقال دادم روی هاست هسته و تمامی افزونه ها اپدیت هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز اگه میگید روی لوکل مشکلی نیست و وقتی روی هاست می برید ، مشکل پیدا می کنه ، پس مشکل 100% از هاست هست. خطای خاصی داده نمیشه؟ یا دکمه کار نمی کنه؟ شما از هاست رایگان استفاده می کنید؟ بهتره با مدیر سرورتان صحبت کنید که پیش نیاز های جوملا 2.5 را دارد یا نه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز اگه میگید روی لوکل مشکلی نیست و وقتی روی هاست می برید ، مشکل پیدا می کنه ، پس مشکل 100% از هاست هست. خطای خاصی داده نمیشه؟ یا دکمه کار نمی کنه؟ شما از هاست رایگان استفاده می کنید؟ بهتره با مدیر سرورتان صحبت کنید که پیش نیاز های جوملا 2.5 را دارد یا نه. موفق باشید. دوست عزیز ممنون از پاسختون بله به پشتیبانی هاست گفتم ولی هنوز بهم جوابی ندادن خطای خاصی نمیده فقط مینویسه ذخیره نشد خطا : برگشت دیگه چیزی نمینویسه نه از هاست رایگان استفاده نمیکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 دوستان هاست جواب داده مشکلهم از دستری پوشه و هاست نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید ftp رو هم بررسی کنید در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید ftp رو هم بررسی کنید در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید دوست عزیز این مسیر هایی که گفتین چیشونو بررسی کنم؟دسترسی فایل های داخلشو؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام درستری و اینکه اصلا وجود داره نداره. در فایل config درست مسیر دهی شده یا نه زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 به دوست عزیز وجود دارن دسترسی همب شون داده شده فایل config هم اطلاعاتش درسته سایت رو نشون میده منتها نمیتونم مطلب رو ویرایش کنم یا مطلب جدیدی رو بدم ممنون از پاسخ هاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ممکنه با افزونه ای تداخل داشته باشید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید ببینید درست میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ارور خاصی میده ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ممکنه با افزونه ای تداخل داشته باشید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید ببینید درست میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون از پاسختون دارم تست میکنم و میگم درست شد یا نه با سلام ارور خاصی میده ؟ یا حق نه متاسفانه مشکل همینه که ارور خاصی نمیده فقط مینویسه ذخیره نشد دوستان ممنون از پاسخ هاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
urbanism 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من هم با این مشکل پس از انتقال سایت از لوکال به هاست مواجه شدم که از طریق راهنمایی دوستان مشکلم حل شد. بایستی مسیر کامل به پوشه های log و temp در تنظیمات جوملا درج شود. بسته به هاست هم این مسیر متفاوت است که با کد php زیر می توانید آدرس مربوطه را پیدا کنید. <?php echo getcwd(); ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shekarchielham 0 ارسال شده در دی 91 سلام من هم این مشکل رو دارم هیچی ذخیره نمیشه چخ کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید راهنمایی دوستان در این تاپیک تاثیر نداشت!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر