fr_sdgh 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام، افزونه فارسی شده برای مدیریت هاستینگ مثل whmcs برای جوملا میخواستم.;P این سایت از چه افزونه ای استفاده کرده http://www.webiranian.com/plane-c.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در خرداد 91 یه افزونه به این نام در جومینا هست ولی من نمیتونم پیداش کنم ذکر هم نشده بود برای چه جوملایی هست دقیقا هم نفهمیدم اسمش چی هست com_webhosting_1.2RC2_joomina_ir نه توی 1.5 نصب شد نه تو 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام بهترین سیستم برای مدیریت هاستینگ همون whmcs هستش این افزونه ای که گفتید چه مشکلی داشت که نصب نمیشد ارور میداد؟ چه اروری؟؟ کمی توضیح بدین یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در خرداد 91 boxbilling بهتر هست! :dodgy: روی 2.5 JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file روی 1.5 Your Extension appears to be written for an older version of Joomla!. You must enable the System - Legacy Plugin in the Plugin Manager if you wish to complete this task. البته readme هم داره که Webhosting Component for Joomla! 1.0.x * * and Joomla 1.5.x :s :s نسخه ارجینال شم پیدا کردم که به همین شکل هست http://joomlatp.com/Start-download/joomla-1.5-component/com_webhosting_1.2RC2.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در مورد ارور دوم Your Extension appears to be written for an older version of Joomla!. You must enable the System - Legacy Plugin in the Plugin Manager if you wish to complete this task منظورش اینه که برای نصب باید پلاگین ارث بری را فعال کنید اون لینک دانلودی هم که در انتها قرار دادید برای جوملا 1.5 هستش در مورد ارور اول هم که پیدا نشدن فایل xml را میگوید ، قبلا در انجمن بارها در موردش بحث شده و حتی در سایت جومینــــــا مطلب مفصلی هم در این باره قرار گرفته است . سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در تیر 91 سلام، باید تنظیم کنم تا تاپیک جدید رو با ایمیل منو مطلع کنه؟چرا به من ایمیل نمیشه؟ گزینش کو؟ بر ارض شما برسونم شما نصب کردین روی 1.5؟ نمیشه!!! این کامپومننت سایت سازندش کو؟ توی extensions.joomla نیست! اون فابل که ترجمه شده و من دارمش با نام جومینا پشتیبانش کو؟ من خودم از جومنا دانلود کردم ولی دوباره نمیتونم پیداش کنم. کلا برا 2.5 میخوام فارسی هم باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر