faze 0 ارسال شده در خرداد 91 من افزونه نظرات رو نصب کردم ولی گزینه CAPTCHA که باید عکسش لود بشه نمیشه!!! مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 91 سلام چه افزونه ای رو نصب کرده اید؟ بعضی از افزونه ها یه پلاگینی دارن مخصوص لود کد امنیتی ببینید فعاله؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید 1. با قالب دیگری تست کنید (ترجیحا قالب های پیشفرض خود جوملا) 2. بررسی کنید که GD در سرور شما فعال باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faze 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون از خوش آمدگوییتون من از JComments 2.2.0.2 بر روی قالب جومینا نیوز دارم استفاده میکنم... من مبتدی هستم و برای اولین بار هست که با جوملا دارم کار میکنم خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید چون داشتن این سایت برام خیلی خیلی مهه و اینجا هم چون داخل ایران نیستم دسترسی به کسانی که بتونن کمکم کنند کم هست آدرس سایت من اینه : www.30a30.tk نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faze 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون ! خودم یه افزونه دیگه رو برای این کار نصب کردم و نیاز به کد امنیتی نبود مدیران عزیز این تاپیک رو برای قفل یا پاک کنند بازم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر