nashenakhte 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من به تازگی یه سایت راه اندازی کردم که توش مقاله و پروژه می فروشم کلا همه مطالبم داخل کامپوننت هست چون با یه کامپوننت کاره فروش مقاله رو انجام می دم یعنی کاری به مدیریت مطالب ندارم برای سئو سایت باید چی کار کنم یعنی کلمات کلیدی هر مقاله رو کجا وارد کنم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز کامپوننت کلمات کلیدی که همراه 4 ماژول ارزشمند هست رو از جومینا دریافت کن... داخل کامپوننت میتونی دستی تمام کلمات کلیدی که به ذهنت میرسه رو وارد و توسط ماژولش در موقعیتی نمایش بدی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در خرداد 91 من این کار رو انجام دادم به 2 تامشکل خورم 1- چیزی پایین ادیتور اضافه نشد 2- ماژول هیچ کلمه ای نشون نمی ده و خالی هست لطفا راهنمایی کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز داخل کامپوننت در تنظیمات تعیین کن همه موارد رو...سپس ماژول رو فعال کن ((سوال جدید ...در تاپیک جدید)) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر